Skyddsfilm

Surface protection

Skyddsfilmerna är självhäftande skyddsfilmer för tillfälligt ytskydd under hantering, formning, montering, transport och lagring. Filmen kan skäras för specialanpassade delar eller slitsas till önskad rullbredd. Standard rullens längd är från 200 - 1000 meter.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tejper och häftämnen.
08-564 708 80 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Skyddsfilmer

ProduktFärgBeskrivning
Skyddsfilm 4075
Blå/transparent

En universal film för att skydda olika typer av ytor. Tjockleken är 0,08 mm med ett akryladhesiv och en polyethylene bärare.

Datablad
Skyddsfilm 4228
Svart/grå

Självhäftande film som i första hand används vid laserskärning. Filmen är 0,10 mm tjock och har ett gummiadhesiv med en bärare av polyolefin. Den kan användas mot en rad olika material så som: Anodiserad aluminium, krom ,nickel och bly, PMMA, PC, PS och PVC.

Datablad
Skyddsfilm 4233
Svart/vit

Används för att skydda metaller och PVC-laminat eller material som t.ex. Kallvalsat rostfritt stål, Anodiserad eller icke-anodiserad aluminium, Krom eller nickel, Akrylplast (PMMA), Polykarbonat plast (PC), Polystyren plast (PS), PVC-plast

Datablad
Skyddsfilm 4294
Transparent

Skyddsfilm för temporärt skydd av ytor så som metaller och PVC laminat. Tjockleken är 0,08 mm med ett akryladhesiv. Filmen är en U.V. behandlad polyolefin.

Datablad
Skyddsfilm 4336
Blå/transparent

För temporärt skydd av ytor så som plastprofiler och PVC-ark. Tjockleken är 0,05 mm med ett akryladhesiv. Filmen har en polyolefin bärare.

Datablad
Skyddsfilm 4800
Transparent

Skyddsfilmen är en lättavtagbar film för temporärt skydd av ytor så som akryl, polyester, målad metall och PVC film. Filmen är transparent och har tjockleken är 0,05 mm med ett akryladhesiv.

Datablad
Skyddsfilm 4805
Transparent

4805 är en blå transparent självhäftande skyddsfilm. Filmen är enkel att ta bort och skall användas på högglans till halvmatta ytor.

Datablad

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med tejper och häftämnen för din applikation.
08-564 708 80 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ATC Tape Converting AB

Postadress:
Box 575
SE - 175 26 Järfälla
SWEDEN

Besöksadress:
Veddestavägen 17
Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.