Skip to main content

Industri

Varje bransch har sina krav! Genom åren har vi lärt oss att varje bransch har sina krav, önskemål och inte minst möjligheter. ATC Tape Converting AB har idag industriella tejper till nästan samtliga branscher. Många med speciella häftämnen, material och egenskaper.

Välj produktkategori nedan för att läsa mer om våra tejper för industrin.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med tejper och häftämnen för din applikation.
08-564 708 80 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bygg

Våra industritejper består av många olika sorters tejp som är anpassade för de flesta typer av applikationer. Till exempel används byggtejp för tätning av skarvar och rör. 

Dörr

Fler och fler använder tejp för att sammanfoga lister dörrar, möbeldelar m.m. Våra utvalda tejper följer kraven och du slipper borrhål och ojämna fogar.

Fordon

De extrema kraven på effektiv produktion har medfört att ATC idag levererar ett flertal lösningar till såväl personbils- som lastbilstillverkare världen över.

Glas

Attila transparent är idealisk tejp för att täta glasfogar när transparens är särskilt viktigt, t.ex. för skiljeväggar helt i glas, i möbelkonstruktion eller för duschkabiner m.m. 

Golv

Golv och mattor kan läggas permanent eller för kortare perioder. Det kan vara en matta som ska fästas permanent, eller mattor till exempel mässor. 

Kablage

Speciellt framtagen tejp för användning inom lindning elektronik. Stark och stryktålig tygtejp med hård fästförmåga som passar utmärkt till tex bilelektronik.

Mekanik

Krav på unik hållfasthet och produktionstänkande innebär att vi har skapat en produktportfölj som är särskilt lämpad för den mekaniska industrin. 

Skyltar

Skyltindustrin växer och foglösa kanter och smarta monteringslösningar eftersträvas. Vi erbjuder tejper för sammanfogning, laminering av materialen samt montering.

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.