Konvertering

Vi har över 25 års erfarenhet av tejpkonvertering och det är kärnan i vår verksamhet. Vi har en bred maskinpark och hög kunskap och tillverkar allt från skurna rullar till komplexa lamineringar och former, allt för att montering och slutresultat ska bli så bra som möjligt. För en lång rad kunder inom olika branscher stansar vi tejper för specifika slutprodukter och ändamål. Vår unika kompetens och moderna maskinpark möjliggör toleranser ner till 1/1000 millimeter.

Vi medverkar gärna tidigt i utvecklingsprocessen och kan föreslå lösningar på hur man på bästa sätt kan sammanfoga två ytor med tejp.

I vår produktionsprocess sker också laminering av olika material för att uppnå exakta egenskaper. Kundens krav och specifikationer styr vår verksamhet. Korta eller långa serier, speciella produktegenskaper, olika branscher. Nästan all produktion är unik. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi snabbt välja material, ställa om produktionen och leverera slutprodukter av extremt hög kvalitet. 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med tejper och häftämnen för din applikation.
08-564 708 80 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Omlindning

Vi erbjuder möjlighet att linda om material till önskad längd i dom fall man behöver rullar med speciell längd på materialet. Vi kan erbjuda helt kundspecifika rullar, allt från någon millimeter i bredd, och ni sparar på så sätt pengar genom minimalt spill.
 
Fördelarna är:
  • Snabb hastighet
  • För exakta toleranskrav
  • Hög designflexibilitet

Rotationsstansning

Rotationsstansning är det absolut effektivaste sättet att stansa. Det passar för högre volymer eller komplexare produkter där man vill uppnå många operationer i samma körning. Med hjälp av stålgravyrer erhålls hög kvalité med höga toleranser.

Vi har maskiner med upp till 7 stationer där möjlighet finns för stansning, laminering, printning med mera. Vår maximala bredd för rotationsstansning är 400 mm.

Den färdiga produkten levereras på rulle eller i bitar. Allt enligt önskemål.

Skurna rullar

Vi skär och kapar samtliga material till önskad bredd från ca 2.5mm upp till 1500mm. Vi har även dubbelskärmaskin för kunna hålla en lägre kostnad vid högre volymer.

Planstansning

Planstansning passar bra för enklare former och lägre volymer. Investeringskostnaden för verktyg är låg och verktyget går snabbt att ta fram.

Planstansning är lämpligt för bitar upp till 300x300 mm i låga volymer.

Förpackade produkter och legoarbeten

ATC Tape Converting AB

Postadress:
Box 575
SE - 175 26 Järfälla
SWEDEN

Besöksadress:
Veddestavägen 17
Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.