Skip to main content

Glas

Attila transparent är idealisk tejp för att täta glasfogar när transparens är särskilt viktigt, t.ex. för skiljeväggar helt i glas, i möbelkonstruktion eller för duschkabiner. Säkerhetsglas i transportfordon och balkongkonstruktioner är andra exempel på hur vi på ATC har utvidgat användningen av tejp. Ofta handlar det om osynliga fogar där en optiskt klar tejp är lämplig, med resultatet att både design och produktion har effektiviserats markant.

Attila's transparenta serie används inom många olika industrier. Serien består helt av genomskinliga akrylfoamtejper som skapar en "osynlig" fog. Glasindustrin har i många år använt denna produkt som komplement eller ersättning till silikon. Tidsbesparande i monteringsprocessen samtidigt som man kan få den i exakt den storlek/bredd man önskar.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med tejper och häftämnen för din applikation.
08-564 708 80 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.