Skip to main content

Jupiter 6010

Byggtejp

Jupiter 6010 är en ångspärrstejp. En enkelsidig konstruktionstejp med en PE-foliehållare som är förstärkt med polyesterduk. Tejpen är lämplig för applikationer inom bygg- och anläggningsindustrin för att skarva material eftersom PET-dukarna hjälper till att förhindra överexpansion av tejpen. Det klibbiga limmet fäster bra på de flesta material och ytor, t.ex. släta och något grova PE-banor, icke-vaxat kraftpapper, aluminiumplåt, PP-fleece, MDF, trä, plast och metall, inklusive grövre ytor.

Flexibel tätningstejp av nätförstärkt polyeten med lösningsmedelsfritt häftämne. Extra hög häftförmåga. Upp till 6 månaders UV-resistens. Avsedd för luft- och ångspärr. För permanent skarvning, lagning och tätning av åldringsbeständig byggfolie i polyeten. Kan även tillhandahållas med delad liner samt i ark eller på rulle. Finns i många olika bredder. Ingår i databasen för byggprodukter som kan användas/inkluderas i Svanenmärkt byggande.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tejper och häftämnen.
08-564 708 80 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Jupiter-6010

Vi har bedömda produkter hos Byggvarubedömningen. Denna produkt har blivit bedömd utifrån kemiskt innehåll, livscykel och hållbara leveranskedjor. Vi bidrar därigenom till att göra det enklare att bygga hållbart. Läs mer på www.byggvarubedomningen.se

Teknisk data

Adhesiv: Akryl
Färg: Grön
Tjocklek: 0,31mm
Bärare: PET-duk
Temperaturområde: Upp till +120 Celsius
Liner: -

Användningsområden

Jupiter är vårt samlingsnamn för enkelhäftande produkter samt tillbehör. Tejperna består av olika material och används inom en rad olika industrier. För att skydda, förhindra "glidning", maskera eller buntning. Se efter om vi har produkten som passar just din applikation.

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.