Skip to main content

ATTILA 9-Serien

Dubbelhäftande akrylfoamtejp

Attila 9110B representerar en ny generation tejp  för bilindustrin. Denna tejp är speciellt utvecklad för limning av bildelar mot polypropylen och lämpar sig för både interiör och exteriör. Tejpen ger en utmärkt vidhäftning och är väder- och värmebeständig.

Attila 9110B lämpar sig mot lågenergiytor som polypropylen men även en rad olika plaster som ABS, PC, PMMA. Tejpen har också väldigt bra korrosionsbeständighet.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tejper och häftämnen.
08-564 708 80 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Atiila 8040b

Attila 9-serien

ProduktTjocklekDatablad
Attila 9110B

1,10mm

Datablad

Användningsområden

Attila-serien har visat sig ha en imponerande styrka både när det gäller statisk och dynamisk belastning. Tejperna består av en akrylfoamkärna med slutna celler och tryckkänsligt häftämne på båda sidor. Den unika konstruktionen ger ATTILA tejperna fördelar som skruvar, spikar, nitar, svetsning och andra mekaniska fästsystem inte kan erbjuda. Sammansättningen gör tejperna UV- och väderbeständiga, vilket gör dem idealiska för utomhusapplikationer. Tejpernas egenskaper gör att de är perfekta för många olika användningsområden.

Hög styrka · Mjuk och mycket formbar · Slitstark · Slät och osynlig ytfinish

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.