Skip to main content

3M 9495LE

Fastsättningstejp

3M™ Dubbelhäftande tejp 9495LE ger en stark vidhäftning på de flesta ytor, inklusive många plaster med låg ytenergi, som polypropen och pulverlackerade ytor. Akrylhäftämnet ger även utmärkt vidhäftning på ytor som bär spår av den olja som vanligtvis används för maskindelar.

3M™ Dubbelhäftande tejp 9495LE är en 0,17 mm tjock, genomskinlig tejp som har stark vidhäftning på de flesta ytor, inklusive många lågenergiplaster som polypropen och pulverlackerad färg. Använd på ytor med låg ytenergi och för att fästa plastlister. Den är även användbar vid stansning. I allmänhet består dubbelhäftande tejp av en bärare av papper, film eller väv som är belagd med ett tryckkänsligt häftämne på båda sidorna. Häftämnet skyddas av en avdragbar liner som kan avlägsnas vid appliceringen eller lämnas på plats tills ytorna är färdiga att fästas. Den här typen av tejp kan appliceras för hand eller med en tejphållare. Det finns många olika typer av hållare för dubbelhäftande tejp, allt från manuella till helautomatiska. Dubbelhäftande tejp används inom byggbranschen samt för tillverkning, konst och hobbyprojekt.

 • Ger extra stabilitet åt skum och andra substrat, samt gör det enklare att hantera tejpen under skärning och utstansning.
 • 3M™ Dubbelhäftande tejp 9474LE har en dubbelliner för att underlätta selektiv utstansning
 • 3M™ Lamineringslim 300LSE har en utmärkt initial vidhäftning, som ökar med tiden och vid högre temperaturer
 • Hög vidhäftning på lågenergiplast
 • Filmbärare ger extra stabilitet åt skum och andra substrat

Teknisk data

 • Häftämne:
  Akryl
 • Färg:
  Transparent

Användningsområden

Fästa skum på pulverlackerade ytor Vidhäftning av plast med låg ytenergi Vidhäftning av linser Vidhäftning av reklammaterial‎ Montering av fästen på pekplattor Vidhäftning av batterier‎ Vidhäftning av material med låg ytenergi Vidhäftning av minneskort Montering av kartonger‎ Montering av kameror Vidhäftning av infattningar‎ Vidhäftning av skärmar Vidhäftning av linsskydd‎ Vidhäftning av elektroniska komponenter‎ Vidhäftning av moduler på PET-kort Vidhäftning av batteriluckor‎ Montering av högtalare Vidhäftning av elektrisk isolering Montering av pekplattor Montering av pekskärmar‎ Vidhäftning av gummifötter‎.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tejper och häftämnen.
08-564 708 80 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

3M är elektroniktejper som motsvarar alla sektorers krav på säkerhet och andra egenskaper. Vårt sortiment innehåller tejper som leder elektricitet, leder värme/kyla, isolerar eller avleder statiskt elektricitet. Produkterna är i olika material som koppar, aluminium, polyimide, polyester eller glasfiber. Behov och aktuellt användningsområde avgör val av material, bärare och funktion.

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.