Skip to main content

3M 5

Eltejp

3M™ Eltejp i polyesterfilm 5 är en universell eltejp med baksida av polyesterfilm. Den enkelhäftande tejpen är utformad för att användas vid isoleringstillämpningar som kräver hög dielektrisk styrka. Tejpen är 600 V-klassad och tål ett temperaturintervall på 0 till +130 °C. 3M™ Eltejp i polyesterfilm 5 har ett akrylhäftämne som erbjuder optimal vidhäftning. Denna transparenta tejp ger utmärkt beständighet mot kemikalier, lösningsmedel och fukt, samt motstår genomskärning och nötning. UL-listad, CSA-certifierad och RoHS 2011/65/EU-kompatibel.

  • Polyestertejp med akrylhäftämne för universalbruk
  • Tål högre temperaturer än tejper med baksida av acetatväv
  • Tejpen är formbar och ger en utmärkt beständighet mot kemikalier, lösningsmedel och fukt, samt motstår genomskärning och nötning.
  • UL-listad, CSA-certifierad och RoHS 2011/65/EU-kompatibel

Teknisk data

  • Häftämne:
    Akryl
  • Färg:
    Transparent

Användningsområden

Isolering

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tejper och häftämnen.
08-564 708 80 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

3M är elektroniktejper som motsvarar alla sektorers krav på säkerhet och andra egenskaper. Vårt sortiment innehåller tejper som leder elektricitet, leder värme/kyla, isolerar eller avleder statiskt elektricitet. Produkterna är i olika material som koppar, aluminium, polyimide, polyester eller glasfiber. Behov och aktuellt användningsområde avgör val av material, bärare och funktion.

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.