Skip to main content

3M 4950

VHB Tejp

3M™ VHB™ Tejp 4950 ersätter skruvar, nitar och dubbar för permanent vidhäftning av olika substrat. Tejpen fördelar belastningen längs hela leden. 3M™ VHB™ Tejp har ett universalhäftämne på båda sidorna av ett fast skumskikt. Den är vit, 1,1 mm tjock och fäster vid många substrat med hög ytenergi.

Vår 3M™ VHB™ Tejp består av ett tåligt akrylhäftämne med viskoelastiska egenskaper. Det är en extremt stark dubbelhäftande foamtejp som fäster på en stor mängd substrat, t.ex. aluminium, rostfritt stål, galvaniserat stål, många typer av kompositmaterial och plaster, akryl, polykarbonat, ABS och målat eller lackerat trä. Vår tejp har utmärkt skjuvstyrka, formbarhet, vidhäftning och temperaturbeständighet. De används för många olika tillämpningar, bland annat transport, apparater, elektronik, bygg, skyltar och displayer och allmän industri. Ger snabb, pålitlig vidhäftning mot många olika material, och sitter permanent med en stark fog. Rekommenderade användningsområden: Dekorationsmaterial och lister, namnplåtar och logotyper, elektroniska displayer, panel mot stomme och förstyvning av plåt. Dröm, designa och leverera med 3M™ VHB™ Tejp i 4950-familjen 3M™ VHB™ Tejp 4950 ingår i 4950-familjen med 3M™ VHB™-tejper. De här tejperna har ett häftämne för allmänt bruk på båda sidorna av det fasta skummet. De används i regel på metall-, glas- och plastsubstrat med hög ytenergi.

 • Snabb och lättanvänd metod för permanent vidhäftning som ger hög hållfasthet och lång livslängd
 • Det tryckkänsliga häftämnet fäster vid kontakt och ger omedelbar hanteringsstyrka
 • Praktiskt taget osynlig sammanfogning håller ytorna släta och rena
 • Vitt, 1,1 mm, universellt häftämne på båda sidor av ett fast skumskikt fäster vid många substrat med hög ytenergi.
 • Kan ersätta mekaniska fästsystem (nitar, svetsfogar och skruvar) samt flytande lim: Du behöver inte längre borra, slipa, efterbehandla, skruva, svetsa eller städa upp

Teknisk data

 • Färg:
  Vit
 • Tjocklek:
  1,1 mm

Användningsområden

Dekorationsmaterial och lister, namnplåtar och logotyper, elektroniska displayer, panel mot stomme och förstyvning av plåt

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tejper och häftämnen.
08-564 708 80 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

3M är elektroniktejper som motsvarar alla sektorers krav på säkerhet och andra egenskaper. Vårt sortiment innehåller tejper som leder elektricitet, leder värme/kyla, isolerar eller avleder statiskt elektricitet. Produkterna är i olika material som koppar, aluminium, polyimide, polyester eller glasfiber. Behov och aktuellt användningsområde avgör val av material, bärare och funktion.

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.