Skip to main content

3M 468

Transfertejp

Få utmärkt skjuvstyrka och temperatur- och kemikaliebeständighet med vår lättapplicerade 3M™ transfertejp 468MP. Tejpen har ett akrylhäftämne på en plastöverdragen pappersliner och är perfekt för stansning.

Med 3M™ transfertejp 468MP med akrylhäftämne på en plastöverdragen pappersliner blir stansningen enkel. Tejpen är lätt att applicera och har utmärkt skjuvstyrka och temperatur- och kemikaliebeständighet. Den är perfekt för att fästa grafik och namnplattor och är enkel att stansa och bearbeta. Tejpen står emot svåra miljöer på ett bra sätt, vilket gör den mycket användbar för infästning, sammanfogning och laminering.

  • Transfertejpen på 130 µm har ett akrylhäftämne på en plastöverdragen pappersliner. Utmärkt skjuvstyrka, temperaturbeständighet och kemikaliebeständighet.
  • Perfekt för att fästa grafik och namnplattor. Enkel att stansa och bearbeta.
  • Har mycket bra vidhäftning till metall och plaster med hög ytenergi samt utmärkt skjuvstyrka så att den inte glider eller släpper i kanterna. Går att omplacera under en kort tid för exakt placering.
  • Utmärkt fukt- och lösningsmedelsbeständighet. Hög temperaturbeständighet och skjuvstyrka. UV-beständig. Lätt att applicera.
  • En tjockare version av 467MP.
  • Lätt att applicera.

Teknisk data

  • Häftämne:
    Akryl

Användningsområden

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tejper och häftämnen.
08-564 708 80 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

3M är elektroniktejper som motsvarar alla sektorers krav på säkerhet och andra egenskaper. Vårt sortiment innehåller tejper som leder elektricitet, leder värme/kyla, isolerar eller avleder statiskt elektricitet. Produkterna är i olika material som koppar, aluminium, polyimide, polyester eller glasfiber. Behov och aktuellt användningsområde avgör val av material, bärare och funktion.

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.