Skip to main content

3M 467MPF

Transfertejp

3M™ transfertejp 467MPF har det högpresterande akrylhäftämnet 200MP och en genomskinlig liner av polyesterfilm (PET) på 50 µm. Det högpresterande akrylhäftämnet 200MP från 3M™ är ett populärt val och branschstandard inom grafikfästning och allmänna industriella fästtillämpningar. Vid fästning på plast ger häftämnet viss inledande omplaceringsbarhet, så att du kan placera delarna exakt. Det fungerar även bra efter att ha exponerats för fukt och temperaturförändringar. Tejpen klarar av kortvariga temperaturer på upp till 200 °C, har utmärkt lösningsmedelsbeständighet och bra skjuvstyrka så att den inte glider eller släpper i kanterna.

 • Transfertejpen på 50 µm har ett akrylhäftämne och en genomskinlig liner av polyesterfilm (PET). Utmärkt skjuvstyrka, temperaturbeständighet och kemikaliebeständighet.
 • Perfekt för att fästa grafik och namnplattor. Enkel att stansa och bearbeta.
 • Har mycket bra vidhäftning till metall och plaster med hög ytenergi samt utmärkt skjuvstyrka så att den inte glider eller släpper i kanterna. Går att omplacera under en kort tid för exakt placering.
 • Utmärkt fukt- och lösningsmedelsbeständighet. Hög temperaturbeständighet och skjuvstyrka. UV-beständig. Lätt att applicera.
 • Den starka linern ger färre bristningar under stansning och utmatning.
 • Lätt att applicera.

Teknisk data

 • Häftämne:
  Akryl
 • Färg:
  Transparent
 • Liner:
  PET

Användningsområden

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tejper och häftämnen.
08-564 708 80 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

3M är elektroniktejper som motsvarar alla sektorers krav på säkerhet och andra egenskaper. Vårt sortiment innehåller tejper som leder elektricitet, leder värme/kyla, isolerar eller avleder statiskt elektricitet. Produkterna är i olika material som koppar, aluminium, polyimide, polyester eller glasfiber. Behov och aktuellt användningsområde avgör val av material, bärare och funktion.

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.