Arbeta hos oss

ATC Tape Converting söker nu en säljare som utgår från kontoret i Järfälla.

Under mer än 25 år har ATC sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Med vår erfarenhet ser vi till att kunden får förslag på rätt lösning anpassad för deras specifika applikation.

Som säljare för ATC får du arbeta med roligt försäljningsarbete genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Du planerar, genomför och följer självständigt upp ditt arbete som bland annat består av att boka och genomföra kundbesök, driva projekt och sälja in tekniska lösningar till kunder.

Vår grupp består av medarbetare som har ett mycket tätt samarbete, där vi delar erfarenheter och kreativa lösningar med varandra i en sammansvetsad arbetsgrupp som präglas av positiv stämning. Vi söker dig som har erfarenhet eller vill utvecklas inom B2B-försäljning. Vi ser även sökande som har funderat på att bli säljare och har ett tekniskt intresse. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. God engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

För mer information om tjänsten, kontakta Isabella Hopkins, försäljningschef, på 08-564 708 87 alt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

"Vi är ett trevligt gäng som arbetar med produkter i ständigt utveckling. Vi som företag går framåt och bättre än någonsin, och det är en rolig tid att få vara med i den utvecklingen. 

Som ledare är jag pedagogisk, noggrann och strävar alltid framåt. Jag vill få saker gjorda och vill få hela gruppen att vara med och tillsammans komma framåt. Vi bollar mycket tankar och frågor med varandra, både säljare emellan och med produktion.

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara öppen för att lära sig nya saker och ha ett eget driv. Vi arbetar mycket tillsammans även om kundbesöken oftast görs individuellt. För rollen ser vi en långsiktig anställning, du driver gärna egna projekt och får större kunder och med tiden arbeta som KAM. Vårt mål är att vara den självklara leverantören vid val av konverterad tejp."

Isabella Hopkins, försäljningschef


Bli vår nya kollega!

Isabella Hopkins

Försäljningschef

Tel: +46 (0)8-564 708 87
Mobil: +46 (0)73-502 20 93
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besar Ropica

Försäljning - Södra Sverige

Tel: +46 (0)8-564 708 84
Mobil: +46 (0)76-527 84 75
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jonatan Hilmersson

Försäljning - Norra Sverige

Tel: +46 (0)8-564 708 88
Mobil: +46 (0)72 856 44 66
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ATC Tape Converting AB

Postadress:
Box 575
SE - 175 26 Järfälla
SWEDEN

Besöksadress:
Veddestavägen 17
Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.