Isolering

ATC har ett brett sortiment av isolerande tejper som används främst inom elektronikindustrin. Polyestertejper används frekvent till en rad olika applikationer. Produkterna är såväl isolerande som skyddande och består vanligtvis av ett akrylhäftämne.

Glasfibertejper används till isolering och skydd. Tejperna är starka och smidiga samtidigt som höga temperaturer tillåts. Finns både med silikonhäftämne och gummihäftämne. Största skillnaden är att silikonhäftämnet tål högre temperaturer än vad gummihäftämnet klarar.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med tejper och häftämnen för din applikation.
08-564 708 80 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Elektroniktejp

Athena 2011

Tunn och smidig enkelhäftande polyamidtejp med silikonhäftämne. Avsedd för bland annat isolering och lindning. Används ofta för maskering av kretskort eller andra ytor som utsätts för höga temperaturer.

Elektroniktejp

Athena 2111

Athena-2111

Tunn och smidig enkelhäftande polyamidtejp med silikonhäftämne. Utrustad med en liner för utstansade bitar i olika former. Används till maskering av kretskort eller andra ytor som utsätts för höga temperaturer.

Elektroniktejp

Athena 2120

Athena_2120

Antistatisk filmtejp i polyamid. Används till maskering av kretskort eller andra ytor som utsätts för höga temperaturer. Tunn och smidig enkelhäftande polyamidtejp med silikonhäftämne.

Isoleringstejp

Athena 3012

Athena-3012

Glasfibertejp med silikonadhesiv. Avsedd för applikationer som utsätts för höga temperaturer. Tejpen har hög mekanisk styrka och klarar temperaturer upp till 260 grader.

Athena 3020

Athena-3020

Tunn smidig glasfibertejp med gummiadhesiv. Stark vidhäftning och hög mekanisk styrka. Klarar temperaturer upp till 150 grader. Kan stansas ut efter önskad storlek

Athena 50

Athena-50

Tunn transparent enkel häftande polyestertejp för många olika applikationer. Klarar lösningsmedel och andra påfrestningar. Avsedd för bland annat lindning och isolering i transformatorer eller andra ytor som utsätts för hög värme.

Dubbelhäftande PE-foamtejp

Herkules 3050

Herkules 3050

Något tunnare foam med åldersbeständigt akrylhäftämne som klarar hög belastning. Vanlig till plast- och metallindustrin. Kan levereras i rullform eller utstansade bitar. 

ATC Tape Converting AB

Postadress:
Box 575
SE - 175 26 Järfälla
SWEDEN

Besöksadress:
Veddestavägen 17
Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.